بررسی جایگزینی واریته های قدیمی گندم دوروم با واریته های جدید از لحاظ برهمکنش بین صفات ارقام مختلف

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
با توجه به رونق هر چه بیشتر برنامه‏ های اصلاح نژاد گندم دوروم در سال‏های اخیر، واریته‏ های جدید گندم با قابلیت برداشت بیشتر و کیفیت بهتر جایگزین واریته‏ های قدیمی شدند. پژوهشگران علم ژنتیک و اصلاح نژاد برای دستیابی به کیفیت برتر تکنولوژیکی در فرآورده‏ های نهایی حاصل از گندم دوروم (نظیر پاستا و نان) اقدام به تحقیقات گسترده در زمینه بهبود صفات کیفی گندم دوروم (مخصوصاً آلل‏ های زیر واحد گلوتن) نمودند؛ هرچند که کماکان در خصوص پیش بینی کیفیت واریته‏ های گندم، تضاد و دوگانگی وجود دارد. علت این امر را می‏توان به این نسبت داد که به طور کلی کیفیت، تابع شرایط تنها یک صفت و یا یک فاکتورِ قابل کنترل، قرار نمی‏گیرد. این مقاله، مروری بر تکامل واریته‏ های گندم دوروم از قدیمی به جدید و همچنین بررسی شرایط ژنتیکی، تکنولوژیکی و کیفیت محصولات نهایی حاصل از گندم می‏باشد. جایگزینی واریته‏ های قدیمی گندم دوروم با واریته‏ های جدید موجب افزایش راندمان برداشت، کاهش مقادیر پروتئین موجود در دانه، بهبود ویژگی استقامت گلوتن و سفتی خمیر و در نهایت ارتقای کیفیت پاستا می‏شود.
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6973 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:35 کیلوبایت

 قیمت: 51,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل